don't copy

Sunday, December 19, 2010

Aielevviuee forever bestie .




Soryy late update blog . Lazinnes strikes! Huhu. So bored! What can i do? please give a idea! Semalam aku tido lambat doe! Err. Skrang aku dah pening kepala dahh! Kaykay! Back to the post title.

Nadia Natasha: 
Hee,dia baik,comel,cantik,pandai,suka tolong orang and banyak lagi la,dia rapat dengan zaty,ramai orang suka dia tau? Yela,dia kan cantik.Hihi.Yaya,thanks coz sudi kawan dengan zaty,zaty sayang sangat-sangat tau kat yaya?Tahon depan kite lain sekola kan?Hmm,hope yaya tak lupa zaty kayy.ILYFDM YAYA! Thanks sebab selama nie yaya banyak tolong zaty,terutamanye tolong edit blog , hihii, zaty bukan pandai sangat edit blog.Thanks sangat.Yaya jangan tinggalkan zaty tau?

Fatini Aliah:Haa!Dia sama with yaya dia pun baik,comel,cantik,pandai,suka tolong orang.Dulu zaty tak rapat dengan dia,zaty start rapat dengan dia coz selalu chat dalam facebook,thanks facebook coz sudah mengerat kan hubungan kami.Tyny,tyny!Tahon depan kite lain sekolah jugak kan? Hmm , tyny jangan lupa zaty kayy.Thanks sebab selama nie banyak tolong zaty edit blog.AIELUVYOU SISTER!Haa, akak pun! Jangan tinggalkan zaty.Zaty sayang akak..

Korang,korang!Jangan amik NADIA NATASHA and FATINI ALIAH kakak ku dua orang yang sangat HOT neyy dari zaty tau?Kalau korang amek,zaty tampar korang laju-laju! Haha, tampar je? Fuck!! Sape amek zaty bukan tampar aje,zaty cari korang sampai lubang cacing tahuu!Err, Yaya and Tyny!AIELUVYOUUSOMUCHH! for korang dua,ingat tau?Jangan lupa zaty or tinggalkan zaty kayy.